Compaan

Binnen het actieterrein Oost-Vlaanderen is het Gentse maatwerkbedrijf Compaan toonaangevend in het duurzaam activeren en integreren van mensen met onderbenutte talenten.

In samenwerking met talrijke partners en met steun van het beleid, draagt Compaan bij tot de verduurzaming van de economie en de innovatie van het arbeidsmarktbeleid.

Respect, empowerment, samenwerking zijn de pijlers waarop hun missie is gebaseerd.

Compaan inspireert en motiveert niet enkel de eigen medewerkers maar ondersteunt ook andere bedrijven in hun streven naar een inclusieve arbeidsmarkt.

Labeur

Vzw Labeur, het Gentse sociaal-ecologisch maatwerkbedrijf, is sterk in werk. En in kwaliteit.

De houtafdeling, Recup Design, tekent voor houtwerk op maat. En werkt liefst met gerecycleerd materiaal. Recup Design richt horecazaken in, realiseert de meubels van de Oxfam-Wereldwinkels en maakt keukens, kasten en zo veel meer; zowel voor particulieren als voor lokale overheden. Recup Design maakt uw dromen waar. In het hout en volgens het ontwerp dat u verkiest. En zo geeft vzw Labeur werk. Werk voor hen die moeilijker aan een job geraken. Ecologisch + sociaal? Dat is Labeur!

Labeur is te vinden op de vernieuwde UCO-site in de Bloemekenswijk, waar verschillende sociale economiebedrijven zich samen vestigden.